Uw partner voor geconditioneerde transporten door heel Frankrijk en Italiƫ

Welkom op de website van Bakker Internationaal Koeltransport! Hier geven wij u graag een impressie van ons internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd transport.

Ons geconditioneerde, goed geoutilleerde wagenpark bestaat uit 33 combinaties van de merken Volvo en DAF. Ons gemotiveerde team van ervaren planners, chauffeurs en monteurs zorgt ervoor dat uw product (o.a. planten, bloemen, bloembollen etc.) met de grootste zorg, snel en vakkundig naar de bestemming worden gebracht. Vrijwel dagelijks vertrekken wij op diverse routes door heel Frankrijk en Italië. Ook delen van Duitsland worden beleverd. Onze kracht ligt in het groepage vervoer. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere klant; groot en klein, van dienst zijn!

Uw product verdient alle aandacht. Perfecte condities; schone laadruimte, goed geconditioneerd. De temperatuur in de laadbakken wordt continu gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren in de laadbak. Deze zijn aangesloten op het carcube systeem in de cabine van de vrachtwagen. Ons ervaren team begeleidt uw product met zorg en expertise naar uw klant!

Via de carcube en track & trace staat de planning continu in contact met de chauffeur in de vrachtauto, waardoor optimale communicatie ontstaat. Een efficiënte werkwijze is het gevolg! Zelfs het zuiden van Frankrijk en Bretagne kunnen wij binnen 48 uur beleveren! Groenten, fruit en andere producten worden door ons mee naar Nederland retour genomen vanuit Frankrijk, Italië en Spanje. Een van onze specialisaties is complete en deel ladingen kruiden en planten, retour vanaf Albenga, Italië.

Plantentransport is onlosmakelijk verbonden met emballage handelingen, ook hierin zijn we ervaren en gedreven. De emballage administratie wordt consequent bijgehouden in ons systeem. De aantallen CC karren, platen en opzetters worden nauwkeurig geregistreerd en geruild. Ook voor u als exporteur houden wij dus een fustadministratie bij!

Voor ons is kwaliteit een sleutel woord en kwantiteit geen probleem. Door de ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het transport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Daar ligt onze kracht! Wij streven naar perfectie en laten niets aan het toeval over. Wij zijn pas tevreden als uw product goed en wel is afgeleverd naar tevredenheid van de afzender en de ontvanger!